De mannen van Van Swaaij

Rob Burger

Rob Burger

Co-founder / CEO

Rob is in 1986 aan de Erasmus Universiteit in zijn geboortestad Rotterdam afgestudeerd in zowel de privaatrechtelijke als de staatsrechtelijke variant.
Na zijn studie is hij begonnen bij een Rotterdams advocatenkantoor, eerst als juridisch medewerker, en sinds 1992 als advocaat.
In 2006 heeft hij de overstap gemaakt naar Van Swaaij Advocaten en sindsdien is hij zelf ondernemer.
In zijn vrije tijd is Rob veel te vinden op en langs de (voetbal)sportvelden en in de sportschool. Hij is voorzitter van de Tuchtcommissie van de KNVB, district West (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht en omstreken) en lid van de landelijke Tuchtcommissie van de KNVB.

Rob Burger heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Algemene praktijk
- Burgerlijk procesrecht
- Vastgoedrecht
- Verbintenissenrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Erwin Eijsberg

Erwin Eijsberg

Co-founder / CEO

Erwin is in 1997 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, en wel in de civielrechtelijke richting. Vrijwel direct na zijn afstuderen is hij beëdigd als advocaat bij hetzelfde kantoor waar Rob Burger werkte. Nadat Erwin vanaf 2005 zelfstandig de advocatuur uitoefende, heeft hij zich in 2009 bij Van Swaaij Advocaten aangesloten. Binnen Van Swaaij Advocaten houdt Erwin zich voornamelijk bezig met arbeidsrecht en adviseert en procedeert hij voor werkgevers en werknemers over het aangaan en beëindigen van arbeidsovereenkomsten, het opstellen en aantasten van concurrentiebedingen en overigens alles wat met het arbeidsrecht te maken heeft. Onder het kopje heet van de naald op deze site publiceert Erwin vaak over recente ontwikkelingen en opzienbarende uitspraken op het gebied van het arbeidsrecht. Erwin is lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrechtadvocaten.

Ook treedt Erwin vaak op voor verhuurders (woningbouwverenigingen en particuliere verhuurders) in ontruimingsprocedures. Erwin is procesrechtelijk goed onderlegd en heeft jarenlang voor de lokale Orde van Advocaten een cursus over het burgerlijk procesrecht in het kader van de Beroepsopleiding voor de Advocatuur gegeven. Daarnaast weten andere advocaten hem vaak te vinden voor procesrechtelijke vragen.

Erwin houdt zijn conditie op peil met hardlopen, is in het weekend vaak op de golfbaan te vinden, heeft een fascinatie voor New York en de Italiaanse maffia en probeert zich de Spaanse taal eigen te maken.
Erwin is lid van de tuchtcommissie van de KNVB, district West II.

Erwin Eijsberg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Arbeidsrecht
- Algemene praktijk (civiel)
- Huurrecht
- Personen- en Familierecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.