De mannen van Van Swaaij

Rob Burger

Rob Burger

Co-founder / CEO

Rob is in 1986 aan de Erasmus Universiteit in zijn geboortestad Rotterdam afgestudeerd in zowel de privaatrechtelijke als de staatsrechtelijke variant.
Na zijn studie is hij begonnen bij een Rotterdams advocatenkantoor, eerst als juridisch medewerker, en sinds 1992 als advocaat.
In 2006 heeft hij de overstap gemaakt naar Van Swaaij Advocaten en sindsdien is hij zelf ondernemer.
In zijn vrije tijd is Rob veel te vinden op en langs de (voetbal)sportvelden en in de sportschool. Hij is voorzitter van de Tuchtcommissie van de KNVB, district West II (Rotterdam en Den Haag en omstreken) en lid van de landelijke Tuchtcommissie van de KNVB. Rob is penningmeester van de charitatieve stichting “De Ouwe Rotterdammert”.

Erwin Eijsberg

Erwin Eijsberg

Co-founder / CEO

Erwin is in 1997 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, en wel in de civielrechtelijke richting. Vrijwel direct na zijn afstuderen is hij beëdigd als advocaat bij hetzelfde kantoor waar Rob Burger werkte. Nadat Erwin vanaf 2005 zelfstandig de advocatuur uitoefende, heeft hij zich in 2009 bij Van Swaaij Advocaten aangesloten.
Erwin verzorgt sedert vele jaren voor de lokale Orde van Advocaten een cursus over het burgerlijk procesrecht in het kader van de Beroepsopleiding voor de Advocatuur.
Erwin houdt zijn conditie op peil met hardlopen, heeft een fascinatie voor New York, de Italiaanse maffia en probeert zich de Italiaanse taal eigen te maken.
Erwin is lid van de tuchtcommissie van de KNVB, district West II.

Samantha Meeldijk

Samantha Meeldijk

Chef de bureau

Samantha heeft in 1988 haar atheneumdiploma behaald en is aansluitend het bedrijfsleven in gedoken. Na haar stappen in de assurantiewereld, het groot grondverzet en de reisbranche is Samantha in 2009 bij Van Swaaij Advocaten aan boord gekomen. Tussendoor heeft Samantha nog haar makelaarsdiploma behaald. Zij ondersteunt De mannen van Van Swaaij op secretarieel en financieel gebied. In haar vrije tijd snort Samantha met haar Harley Davidson door het land.