Ondernemers

Het zwaartepunt van de activiteiten van De mannen van Van Swaaij ligt bij de advisering en begeleiding van de (MKB-) ondernemer en de aan hem verbonden onderneming.

De mannen van Van Swaaij geven u als ondernemer onder meer (strategische) juridische adviezen, brengen uw juridische positie en procesrisico in kaart, voeren namens u gerechtelijke procedures en arbitrages, verstrekken u second opinions, toetsen documenten op eventuele juridische haken en ogen en stellen op uw dagelijkse praktijk toegesneden werkbare contracten en algemene voorwaarden op.

De Rotterdamse no-nonsense aanpak spreekt veel van uw collega-ondernemers aan.

De lijnen en adviezen zijn helder en kort. Heeft u een kansloze zaak, dan vertellen wij u dat, ook als dat u niet bevalt. Bestaat er een kans, dan trekken wij met u ten strijde. Wij zijn creatief. U wordt niet afgescheept met gekopieerde hoofdstukken uit standaardwerken of met medewerkers die u niet kent. U heeft gedurende de gehele rit één vaste man van Van Swaaij.

De mannen van Van Swaaij streven er naar om samen met u, als team, een (juridisch) probleem of geschil waarmee u bent geconfronteerd op de kortst mogelijke termijn op te lossen en wel tegen zo laag mogelijke kosten. In principe ondernemen wij altijd een poging om een minnelijke regeling te treffen. Wij laten ons niet lenen voor juridische onzin en spelletjes. Waar nodig hanteren de no-nonsense mannen van Van Swaaij, betrokken en ervaren als zij zijn, direct het juridische zwaard.